(Artikelnr: 71793)
Jura Claris Smart waterfilter van de nieuwste generatie. Dankzij het RFID-systeem is het waterfilter rechtstreeks op het koffiezetapparaat aangesloten. Het waterfilter wordt automatisch gedetecteerd wanneer het in een apparaat met intelligent watersysteem wordt geplaatst. Het apparaat wordt dan automatisch overgeschakeld naar de filtermodus en de filterspoeling wordt uitgevoerd. Het automatische koffieapparaat geeft ook de aanstaande filterwissel aan en, indien het niet wordt vernieuwd, activeert het het ontkalkingsprogramma onafhankelijk.

Het Jura Claris Smart-waterfilter is geschikt voor elk kraanwater en heeft automatische filterdetectie met behulp van moderne RFID-technologie. De korrels filteren kalk tot een optimale hoeveelheid en verminderen vervuilende stoffen grondiger dan ooit tevoren. Belangrijke smaakdragers zoals mineralen en fluoriden blijven volledig intact. Door de optimale kalkstabilisatie en efficiënte filtering van verontreinigende stoffen is het resultaat altijd een optimale waterkwaliteit voor een perfect koffiearoma.

Geschikt voor:

Jura
D4
D6
D60
E6
E8
E60 vanaf 2015
E80 vanaf 2015
E600
E800
J6
S8
S80
WE6
WE8
X6
X8
Z6
Z8
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 20,60
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

71793 

Voorraad

1

Relevante producten
Anderen bekeken ook
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.